Descoperă esența esteticii dentare:

 1. Ce trebuie să știm despre estetica dentară?
 2. Care sunt beneficiile esteticii dentare?
 3. Cine poate beneficia de o reconstrucție a zâmbetului?
 4. Care sunt etapele și factorii care trebuie parcurși pentru refacerea zambetului?
 5. De ce tipuri de tratamente putem beneficia în cadrul clinicii?
 6. De ce să alegi serviciile oferite de către specialiștii noștri?
pS9HXqNP 1653401734

Ce trebuie să știm despre estetica dentară?

Este răspunsul natural al medicinei dentare moderne la nevoia continuă a pacienților de a-și îmbunătăți aspectul dinților.

Spațiile interdentare, decolorarea, dinții de formă și dimensiune inestetică, dizarmonia dento-maxilară (aglomerarea) modifică aspectul natural al zâmbetului dumneavoastră.

Care sunt beneficiile esteticii dentare?

 • Un zâmbet complet transformat într-un timp scurt
 • Rezultate estetice care redau un aspect 100% natural
 • Armonizarea feței și a zâmbetului
 • Nuanța de culoare personalizată

Pentru majoritatea oamenilor, a avea dinți inestetici duce la incertitudine și la o încredere scăzută în sine, de multe ori o barieră majoră pentru dezvoltarea socială și profesională a fiecăruia dintre noi.

Pentru că în ultimii ani beneficiem de ajutorul tehnologiei digitale de ultimă generație care proiectează zâmbete în 3D, am reușit să creăm cele mai estetice coroane și fațete dentare care datorită materialului premium din care sunt confecționate, reușesc să imite perfect dintele natural.

Cine poate beneficia de o reconstrucție a zâmbetului?

În general, toți pacienții care sunt nemulțumiți de aspectul danturii lor au opțiunea de a beneficia de reconstrucția danturii, însă această procedură se recomandă în mod specific, pacienților cu următoarele probleme:

 • Colțurile gurii sunt lăsate și au buzele subțiri
 • Lipsă dinți
 • Sunt prezente carii sau pete pe suprafața dinților
 • Dinți ciobiți, strâmbi, tociți
 • Diastemă sau tremă inestetică
 • Ocluzie inversă
 • Refacerea liniei zâmbetului și corectarea gingiei

Care sunt etapele și factorii care trebuie parcurși pentru refacerea zambetului?

Tratamentul adecvat pentru refacerea unui zâmbet sănătos și frumos se stabilește în funcție de fiecare caz.

Astfel, medicul stomatolog va ține întotdeauna cont de factorii următori care influențează alegerea tipului de tratament: 

 • Fizionomia feței, și anume buzele și obrajii
 • Culoarea părului și a tenului
 • Poziția și spațiile dintre dinți (treme sau diasteme)
 • Lipsa unor dinți

Este bine de aflat că tratamentele de natura estetică vor contribui la remodelarea fizionomiei și vor întineri chipul pacientului.

Dar, mai mult decât atât, masticația va fi sănătoasă și corectă din punct de vedere funcțional, contribuind astfel la starea generală de sănătate a întregului organism.

De ce tipuri de tratamente putem beneficia în cadrul clinicii?

Clinica noastră oferă pacienților o serie complexă dintre cele mai inovative proceduri și tratamente pentru medicina dentară din punct de vedere estetic.

Proceduri de care puteti beneficia: 

 • Albirea profesională a dinților

Aceasta se realizează în cabinet cu Dioda Biolase și ne oferă mai multe avantaje precum: îndepărtarea petelor inestetice, o imagine de sine îmbunătățită într-un timp scurt de tratament, uniformizarea culorii.

Bineinteles, medicul poate recomanda kit de albire pentru acasa, doar dupa un consult amanuntit.

Deoarece medicina dentară este în continuă evoluție, vine în întâmpinarea dorințelor pacienților cu tehnologii noi de cosmetizare a surâsului.

Analizele și simulările digitale ale posibilelor variante vor ajuta foarte mult în previzualizarea rezultatelor, astfel încât pacientul va putea obține de la primele întâlniri cu medicul specialist o imagine digitală a viitorului său zâmbet.

Ele sunt preferate tot mai mult de pacienți în ultimii ani, datorită caracteristicilor lor remarcabile: reprezintă un tratament minim invaziv, sunt rezistente, longevive și sunt confecționate dintr-un material biocompatibil cu organismul uman.

Fațetele dentare ceramice oferă danturii un aspect deosebit, datorită faptului că imită foarte bine smalțul dintelui natural prin culoarea, transluciditatea și strălucirea oferită de materialul din care sunt realizate și vor avea o formă simetrică pentru a corecta zâmbetul final al pacientului.

 • Puntea/coroana dentară

Puntea dentară reprezintă o lucrare protetică fixă care înlocuiește dintele sau dinții pierduți.

Poate fi o soluție alternativă la Implantul dentar, însă uneori presupune și sacrificarea unor dinți sănătoși.

Gradul de estetică, atât al coroanei, cât și al punții dentare este dat de materialul din care este confecționată lucrarea protetică, dar și standardul clinicii și a laboratoarelor de tehnică dentară cu care comunică cabinetul dentar.

 • Coronoplastie

În situațiile când există malpoziții ușoare se poate opta pentru această metodă de tratament minim invazivă.

Acest tip de tratament constă în remodelarea sau reconturarea dintelui care nu se află în armonie cu ceilalți dinți.

 • Tratamentul ortodontic

Aparatele dentare ajută la îndreptarea și repoziționarea dinților, sprijinind procesul prin care aceștia reusesc să ajungă la o poziție normală din punct de vedere estetic și funcțional.

 • Bijuteriile dentare

Sunt aproape la fel de populare cât și dorite de pacienți ca și albirile dentare.

Aveți ocazia să alegeți dintr-o gamă extrem de variată pentru că pot avea mărimea, forma și culoarea diferită.

Aplicarea lor se va face într-o singură ședință, această operație nu presupune înlturarea smalțului și este lipsită de durere.

De ce să alegi serviciile oferite de către specialiștii noștri?

Suntem încrezători în munca noastra si dedicam mereu timp pentru a explica și asculta nevoile fiecărui pacient. Pentru că fiecare dintre noi este diferit și nevoile fiecăruia sunt și ele diferite.

De aceea, după o consultație cu dumneavoastră, selectăm împreună procedurile care vi se potrivesc cel mai bine. Veți avea un plan de tratament personalizat pe baza tuturor informațiilor de la prima întâlnire, vom stabili exact care sunt pașii care urmează în vederea obținerii unui rezultat spectaculos.

Totodată, pentru că ne-am propus ca pacienții noștri să beneficieze de soluții de tratament complexe, estetice, funcționale dar și rapide am creat propriul laborator dentar digital.

Echipa noastră medicală este compusă doar din medici specialiști, cu experiență clinică, care profesează cu cele mai moderne tehnici și tehnologii digitale pentru a oferi pacienților tratamente eficiente, minim invazive, fără durere, cu scopul de a obține la final cele mai bune rezultate estetice pe termen lung.

În acest fel, reușim obținerea unor rezultate de excepție, iar cea mai bună carte de vizita este reprezentată de numărul mare de tratamente finalizate cu succes.

Înainte să stabiliți o consultație la un medic specialist, verificați nivelul de experiență al acestuia în această ramură, inclusiv participarea la cursuri și nivelul de acreditare în organizații, care necesita un studiu atent, standarde etice și examinarea pentru a primi calificarea de membru acreditat.

PRETURI ESTETICA DENTARA IN BUCURESTI

Fațetă dentară EMAX – Digitală2100 Ron
Fațetă Empress – DSD2500 Ron
Structura zirconiu500 Ron
Albire dentară profesională cu Epic BIOLASE Laser1500 Ron
Obturatie de colet250 Ron
Obturatie cavitate superficială250 Ron
Obturatie M.O.D. (zona laterală, obturatie cu 3 suprafețe)450 Ron
Obturatie compozit – Fatetare directă700 Ron
Obturatie cavitate profundă400 Ron
Obturatie cavitate medie300 Ron
Bijuterii dentare250 Ron

Programează-te la un consult și află care este cea mai buna soluție de tratament pentru tine!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.