PROMO IMPLANT DENTAR ALPHA BIO 399 EURO

Implantul dentar Alpha Bio – o soluție durabilă și eficientă pentru zâmbete sănătoase

Dinții sunt una dintre cele mai importante componente ale corpului uman. Fără aceste mici ajutoare, procesul de alimentație și comunicare ar fi mult mai dificil. Din păcate, din cauza unor accidente sau a bolilor dentare, dinții noștri pot fi afectați sau chiar pierduți complet. Din fericire, medicina dentară modernă oferă o soluție durabilă și eficientă pentru a înlocui dinții pierduți – implantul dentar Alpha Bio.

Ce este implantul dentar Alpha Bio?

Implantul dentar Alpha Bio este o procedură chirurgicală care constă în înlocuirea rădăcinii dintelui pierdut cu o ancoră de titan sau zirconiu, care este introdusă în osul maxilar sau mandibular. După o perioadă de vindecare de 3-6 luni, pe ancoră este plasată o coroană dentară, care are aspectul și funcționalitatea unui dinte natural.

PROGRAMARE

De ce să alegeți implantul dentar Alpha Bio?

Există multe motive pentru a alege implantul dentar Alpha Bio în detrimentul altor proceduri de înlocuire a dinților pierduți, printre care:

  • Durabilitatea și eficiența: Implantul dentar Alpha Bio poate dura o viață întreagă cu o bună îngrijire și igienă dentară adecvată. În plus, implantul dentar Alpha Bio are o rată mare de succes în jur de 95%.
  • Aspect natural: Implantul dentar Alpha Bio arată și funcționează ca un dinte natural, ceea ce îl face o opțiune estetică și practică pentru înlocuirea dinților pierduți.
  • Comoditatea și confortul: În comparație cu alte opțiuni de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele dentare, implantul dentar Alpha Bio este mult mai confortabil și comod. Nu trebuie să-l scoți sau să-l curățați separat și nu afectează gustul sau simțul gustativ.
  • Îmbunătățește sănătatea orală: Înlocuirea dinților pierduți cu implantul dentar Alpha Bio poate ajuta la menținerea sănătății orale. Dinții naturali care lipsesc pot duce la afecțiuni ale gingiilor, pierderea osoasă și chiar la afectarea altor dinți. Implantul dentar Alpha Bio poate preveni aceste probleme și poate menține structura naturală a osului maxilar și mandibular.

Cum se realizează procedura de implant dentar Alpha Bio?

Procedura de implant dentar Alpha Bio constă în mai multe etape, care includ:

  • Consultația inițială: În timpul primei întâlniri cu medicul stomatolog, se va examina starea generală a dinților și a gingiilor, se va realiza o radiografie și se va discuta cu pacientul despre istoricul său medical și despre obiectivele sale legate de tratamentul cu implanturi dentare.
  • Intervenția chirurgicală: După stabilirea unui plan de tratament personalizat, se va efectua intervenția chirurgicală de inserare a implantului dentar Alpha Bio în osul maxilar sau mandibular. Această procedură este efectuată sub anestezie locală și poate dura între 30 de minute și 2 ore, în funcție de numărul și amplasarea implanturilor.
  • Perioada de vindecare: După inserarea implantului dentar Alpha Bio, este necesară o perioadă de vindecare de 3-6 luni, în timpul căreia implantul se va integra în osul maxilar sau mandibular. În acest timp, pacientul trebuie să respecte instrucțiunile medicului stomatolog pentru a preveni infecțiile și a favoriza vindecarea.
  • Plasarea coroanei dentare: După perioada de vindecare, se va plasa coroana dentară pe implantul dentar Alpha Bio. Această coroană este realizată din materiale durabile și rezistente și este proiectată să se potrivească perfect cu aspectul și funcționalitatea dinților naturali.
PROGRAMARE

Cât costă implantul dentar Alpha Bio?

Costul implantului dentar Alpha Bio poate varia în funcție de numărul de implanturi necesare, de amplasarea lor și de starea generală a sănătății dentare a pacientului. Este important să discutați cu medicul stomatolog despre costurile exacte ale procedurii de implant dentar Alpha Bio înainte de a vă decide să efectuați această intervenție.

Implant Alfa Bio 399€ 500€
Allon4 Alpha-Bio 3000 Euro

FAQ-uri:

Este implantul dentar Alpha Bio dureros?

Implantul dentar Alpha Bio se efectuează sub anestezie locală, astfel încât pacientul nu va simți durere în timpul intervenției chirurgicale. În timpul perioadei de vindecare, pot apărea unele disconforturi minore, cum ar fi umflarea și sensibilitatea la nivelul gingiilor, dar acestea pot fi gestionate cu medicamente prescrise de medicul stomatolog.

Pot fuma în timpul perioadei de vindecare a implantului dentar Alpha Bio?

Fumatul poate încetini procesul de vindecare și poate afecta succesul implantului dentar Alpha Bio. Este recomandat să evitați fumatul în timpul perioadei de vindecare și să discutați cu medicul stomatolog despre orice îngrijorare legată de obiceiurile dvs. de fumat.

Cât timp durează viața unui implant dentar Alpha Bio?

Implantul dentar Alpha Bio poate dura o viață întreagă dacă este îngrijit corespunzător. Este important să respectați o igienă dentară riguroasă, să efectuați controale regulate la medicul stomatolog și să evitați obiceiurile nesănătoase, cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de alcool.

Pot beneficia de implantul dentar Alpha Bio persoanele cu probleme de sănătate?

În general, implantul dentar Alpha Bio poate fi efectuat la majoritatea persoanelor cu probleme de sănătate, cu excepția cazurilor în care există anumite afecțiuni medicale care pot afecta procesul de vindecare. Este important să discutați cu medicul stomatolog despre orice afecțiune medicală pe care o aveți înainte de a efectua intervenția chirurgicală.

Concluzie:

Implantul dentar Alpha Bio este o soluție eficientă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați. Această procedură poate restabili aspectul și funcționalitatea dinților naturali și poate îmbunătăți calitatea vieții pacienților. Este important să discutați cu medicul stomatolog despre toate opțiunile de tratament disponibile și să luați o decizie informată înainte de a efectua intervenția chirurgicală. Alte implanturi dentare disponibile in Clinicile Prodent Dr. Gruia: Nobel Biocare, Straumann si Megagen.

PROGRAMARE

Servicii Prodent Dr. Gruia

Programează-te la un consult și află care este cea mai bună soluție de tratament pentru tine!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.