Implant dentar Straumann – Descoperă avantajele

Descoperă avantajele implantului dentar Straumann

Vrei să zâmbești cu încredere? Descoperă de ce implantul dentar Straumann este lider mondial, implantul dentar nr.1 in lume. Implantul dentar poate fi considerat una dintre cele mai bune soluții pentru a înlocui dinții pierduți. Există mai multe tipuri de implanturi dentare disponibile pe piață, dar astăzi ne vom concentra pe implanturile dentare Straumann.

Ce sunt implanturile dentare Straumann?

Implanturile dentare Straumann sunt dispozitive medicale fabricate din titan și au fost introduse pe piață în urmă cu mai bine de 40 de ani. Acestea sunt considerate unele dintre cele mai bune implanturi dentare disponibile astăzi, datorită calității lor superioare și a performanței excelente.

De ce ar trebui să alegi implanturile dentare Straumann?

Există mai multe motive pentru a alege implanturile dentare Straumann. Primul motiv este calitatea lor superioară. Implanturile dentare Straumann sunt fabricate din titan de înaltă calitate, ceea ce le face foarte rezistente și durabile.

În plus, implanturile dentare Straumann sunt concepute pentru a se integra perfect cu osul maxilarului sau cu cel al mandibulei, oferind astfel o fixare solidă și stabilă. De asemenea, implanturile dentare Straumann sunt compatibile cu o gamă largă de coroane dentare și alte dispozitive de protezare, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru majoritatea pacienților. 

PROGRAMARE

Cât durează procedura de implant dentar Straumann?

Procedura de implant dentar Straumann poate dura de obicei între 30 și 60 de minute și este realizată sub anestezie locală. În general, pacientul poate reveni la activitățile normale în decurs de câteva zile după procedură.

Care sunt beneficiile implanturilor dentare Straumann?

Există o serie de beneficii asociate cu implanturile dentare Straumann. Acestea includ:

  • Înlocuirea permanentă a dinților lipsă
  • O fixare solidă și stabilă
  • Restaurarea aspectului natural al zâmbetului
  • Protejarea sănătății osului maxilarului sau a celui al mandibulei
  • O opțiune mai bună decât protezele dentare tradiționale
  • Osteointegrare rapida , aproximativ 1-2 luni

Concluzie

Implanturile dentare Straumann sunt o opțiune excelentă pentru pacienții care doresc să înlocuiască dinții pierduți sau deteriorați. Acestea sunt considerate unele dintre cele mai bune implanturi dentare disponibile astăzi, datorită calității lor superioare și a performanței excelente. Alte implanturi dentare disponibile in Clinicile Prodent Dr. Gruia: Nobel Biocare, Alpha Bio si Megagen.

PROGRAMARE

Servicii Prodent Dr. Gruia

Programează-te la un consult și află care este cea mai bună soluție de tratament pentru tine!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.