clinica stomatologica campina

CLINICA STOMATOLOGICA Câmpina

Adresă: Bd. Carol I, nr. 64, Bl. 17B, Parter, Câmpina, PH
Telefon: 0244.375.240 / 0787.604.200 / 0787.876.270
Email: office.campina@prodentdrgruia.ro
Program: Luni- Vineri: 9-19.
Facebook: Prodent Dr. Gruia Campina

La Clinica Stomatologică Prodent Dr. Gruia din Campina, condusă de renumitul Dr. Dan-Gabriel Gruia, ne dedicăm să oferim fiecărui pacient o experiență dentară personalizată și confortabilă. Situată în Campina, clinica noastră multidisciplinară combină tehnologie avansată cu o abordare umană și caldă, creând un mediu ideal pentru toate nevoile tale dentare.

De ce să Alegi Clinica Stomatologică Campina?

Înțelegem că vizita la dentist poate fi stresantă. De aceea, la Clinica Stomatologică Campina, punem accent pe o abordare personală și empatică. Echipa noastră de specialiști este aici să te asculte și să îți ofere soluții optime, indiferent de complexitatea cazului tău.

De la consultații de rutină până la proceduri complexe de implantologie sau ortodonție, avem grijă ca fiecare moment petrecut la noi să fie unul liniștitor și eficient. Echipa noastră folosește cele mai noi tehnici și echipamente pentru a-ți oferi îngrijirea dentară de care ai nevoie.

Programări Flexibile și Acces Ușor în Campina

Știm cât de important este timpul tău, așa că oferim programări flexibile care se potrivesc cu programul tău aglomerat. Clinica noastră este ușor accesibilă din orice zonă a orașului Campina, asigurându-te că ai acces rapid și convenabil la serviciile noastre de top.

Întrebări Frecvente – Clinica Stomatologică Prodent Dr. Gruia, Câmpina

Cum pot beneficia locuitorii din Câmpina de ultimele inovații în implantologie dentară?

La clinica noastră din Câmpina, aplicăm cele mai recente tehnologii în implantologie, oferind proceduri avansate și personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui pacient din comunitatea noastră.

Există tratamente dentare specializate pentru copiii din Câmpina?

Oferim o gamă largă de servicii dentare pediatrice, inclusiv prevenirea cariilor și tratamente ortodontice adaptate, pentru a asigura sănătatea orală optimă a copiilor din Câmpina.

Ce facilități oferă clinica pentru pacienții vârstnici din Câmpina?

Pentru pacienții vârstnici din Câmpina, oferim tratamente dentare adaptate nevoilor lor specifice, inclusiv proteze dentare confortabile și tratamente minim invazive, pentru a asigura o bună sănătate orală și o calitate a vieții îmbunătățită.

Cum se adaptează clinica la nevoile comunității diverse din Câmpina?

Clinica noastră răspunde diversității comunității din Câmpina printr-o abordare personalizată a tratamentelor dentare, luând în considerare diferitele cerințe culturale și personale ale pacienților noștri.

Care sunt măsurile de prevenție și igienă orală recomandate de clinica noastră pentru locuitorii din Câmpina?

Promovăm activ prevenția și igiena orală prin educarea pacienților noștri cu privire la cele mai bune practici de îngrijire dentară, adaptate stilului de viață și obiceiurilor locuitorilor din Câmpina.

Contactează-ne Astăzi!

Vino să experimentezi diferența pe care o face o îngrijire dentară de calitate. Contactează Clinica Stomatologică Campina astăzi pentru a programa o consultație cu Dr. Dan-Gabriel Gruia și echipa sa de experți. Zâmbetul tău strălucitor este doar la un telefon distanță!

Servicii

iQ9A2SCh 1569306788

Implantologie

Implantul dentar este adesea recomandat deoarece prezintă foarte multe avantaje, iar, de multe ori, este unica soluție pentru protezarea unei edentatii.

Află mai multe
Pr8GB3ZK 1648813041

Dinti ficsi in 8 ore

Îți dorești un zâmbet complet și sănătos în 8 ore? Suntem aici pentru a-ți îndeplini dorința! Iată dovezile:

Află mai multe
KlI9iHgL 1650017344

Estetică Dentară

Fațetele dentare sunt construcții protetice unidentare, reprezentate de o foiță fină de ceramică realizate prin tehnologia CAD-CAM.

Află mai multe
OA5atknR 1650289226

Chirurgie dentară

Chirurgia orală include toate tratamentele chirurgicale limitate la nivelul cavității orale ce sunt compatibile cu tratamentele de chirurgie dentară.

Află mai multe
obEgJw7X 1650289683

Endodonție Microscopică

Stomatologia modernă utilizează microscopul pentru precizie și siguranță deplină ale tratamentelor endodontice.

Află mai multe
ejDQ3PpU 1650290852

Ortodonție

Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, reglarea ocluziei (mușcăturii) și a rapoartelor dintre cele două maxilare.

Află mai multe
FSHVbglK 1650017295

Stomatologie Generală

Stomatologia generală este ramura stomatologiei care cuprinde profilaxia dentara, cariologia, endodontia, si protetica fixă sau mobilă.

Află mai multe
HyOT4fhR 1570533593

Profilaxie

Profilaxia dentară este cea mai simplă și accesibilă metodă de tratament, constând într-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției parodontitei si a cariei dentare.

Află mai multe
32kYyhQJ 1601495337

Radiologie

Radiografii Dentare Digitale Premium, Panoramice, Teleradiografii Ortodontice si Computer Tomografii CB CT 3D, la Clinica PRODENT Dr. Gruia.

Află mai multe
ZJPy3Hub 1570534856

Protetică Digitală

Stomatologie digitală într-o singură vizită! Fatete, coroane, punți și obturații masive ceramice, în 2 ore, direct în cabinet!

Află mai multe
fRIH8LVZ 1648814367

Digital Smile Design

Cum te poți asigura că vei căpăta zâmbetul mult dorit? Tehnologia Digital Smile Design are răspunsul! Iată rezultatele:

Află mai multe

Programeaza-te chiar acum !

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.