Sisteme de implanturi dentare renumite internațional

 

Workflow complet digital

 

Locație nouă cu dotări la cele mai înalte standarde

Care este motivul pentru care amâni înlocuirea unui dinte lipsă?

  • Teama de intervenție
  • Teama de costuri exagerate
  • Lipsa de informare

La Clinica Prodent Dr. Gruia nu mai ai niciun motiv să amâni!

Aici poți beneficia de servicii, la cele mai ridicate standarde în ceea ce privește tehnologia, echipa de specialiști și materialele folosite, totul în Câmpina, aproape de casă, într-o clinică nouă ultramodernă!

Ia legatura cu noi

Vă prezentăm soluția sigură și rapidă
pentru înlocuirea dinților lipsă!

Implantologie orală la standarde internaționale!

Ce este un implant dentar?

Un Implant dentar reprezintă o tehnică modernă prin care se poate proteza lipsa unuia sau mai multor dinți, având avantajul estetic, dar și funcțional al dintelui natural.

Implantul dentar doare?

Nimic mai fals! Toată intervenția se desfășoară sub anestezie, ceea ce face ca pacientul să nu simtă niciun disconfort, recuperarea este destul de ușoară, ulterior intervenției fiind prescris și un tratament medicamentos.

Implantul poate să nu prindă?

Datorită tehnologiei de top folosite în clinică, experienței de peste 10 ani în implantologie și folosirii celor mai renumite sisteme implantologice, rata de succes a implantului este de peste 98% la Prodent Dr. Gruia.

Cât ține un implant dentar?

Implanturile au, în medie, o rezistență de peste 10 ani, dar îngrijirea corespunzătoare le poate face să dureze toată viața. Această îngrijire nu este una specială, ci necesită doar o atenție deosebită cu privire la igiena orală.

Cât costă un implant dentar?

Costul unui implant poate varia în funcție de sistemul de implant ales și de fiecare caz clinic în parte. Însă, la o primă consultație se va realiza un plan de tratament, iar fiecare pacient va știi clar, de la început, care sunt costurile generale.

Te gândeai că poți rezolva totul
într-un singur loc, aproape de casă?

Radiologie și CBCT

Clinica Prodent Dr. Gruia este dotată cu cea mai avansată tehnologie de imagistică dentară care reduce riscul de radiație al pacienților și oferă un rezultat clar și sigur, în cel mai scurt timp.

Cabinet Chirurgie/Implantologie

Clinica specializată în implantologie orală, dotată cu cele mai noi tehnologii este recunoscută pentru experiența dată de cele peste 2000 de implanturi.

Laborator Digital Intern

Propriul laborator digital de tehnică dentară, aflat chiar în cadrul clinicii, reprezintă un avantaj extrem de important eficientizând serviciile, în special partea de protetică dentară.

Ia legatura cu noi

Este pentru tine dacă vrei să ai acces la cele mai
performante implanturi dentare din domeniu:

Implanturile ALPHA BIO –ArtisBiotech – Israel

Compania producătoare are o experienţă de 30 de ani în domeniu şi a fost preluată de curând de compania Nobel Biocare. Aceste implanturi dentare sunt recomandate în mod special pacienților la care nu se constată anumite particularităţi deosebite ale stării de sănătate locală şi generală.

Implanturile MEGAGEN – Korea

Tehnologie de proiectare avansată. Pe suprafața sa sunt încorporate particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel, țesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie.

Implanturile premium nr.1 mondial NOBEL BIOCARE – Elveţia

Sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii de implantologie orală la momentul actual. Compania Nobel Biocare este liderul mondial in domeniu, cu peste 50 de ani de experienţă.Au o stabilitate excelentă, asigurând osteointegrarea perfectă.

Tot aici găsești soluția și dacă vrei o reabilitare
completă! All-on-4 / All-on-6 – Dinți ficși în 24 de ore

Tehnica All-on-4/6 oferă pacienților o lucrare protetică complet fixă în 24 de ore de la intervenție.

All-on-4/6 sunt soluții absolut stabile și cu un foarte bun prognostic pe termen lung.

Conform protocolului original All-on-4/6, simultan cu inserarea implanturilor dentare are loc amprentarea digitală, fixarea protezei provizorii făcându-se după 24 de ore. După osteointegrarea implanturilor se va aplica lucrarea finală iar în tot acest timp pacientul poate mânca, zâmbi și avea o viață absolut normală.

Beneficiază și tu de aceleași rezultate spectaculoase precum pacienta noastră care a beneficiat de o lucrare fixă provizorie în 24 de ore de la intervenție!

Ia legatura cu noi
prodentdrgruia.ro

Prodent Dr. Gruia Clinica din București și Câmpina
unde se face implantologie orală la standarde internaționale

prodentdrgruia.ro

Experiență și profesionalism

Radiologia digitală și Computer Tomograful 3D (CBCT 3D), Imprimantele 3D- ce permit realizarea ghidurilor implantologice digitale și CEREC-sistemul lider mondial de obținere a lucrărilor ceramice directe ne situează în primele 5% clinici la nivel mondial, ca dotări. Astfel, putem obține o calitate deosebită a serviciilor de implantologie și protetică.

Workflow complet digital

Radiologia digitală și Computer Tomograful 3D (CBCT 3D), Imprimantele 3D- ce permit realizarea ghidurilor implantologice digitale și CEREC-sistemul lider mondial de obținere a lucrărilor ceramice directe ne situează în primele 5% clinici la nivel mondial, ca dotări. Astfel, putem obține o calitate deosebită a serviciilor de implantologie și protetică.

prodentdrgruia.ro

București

Strada Henri Coandă nr. 31A sector 1
Telefon recepție: 0310.051.742 | 0787.604.200

Câmpina

Bd. Carol I, nr. 64, Bl. 17B, Parter
Telefon recepție: 0787.604.200