Când este nevoie de un implant dentar: Lucrurile pe care trebuie să le știți

alQCG3oA 1646664071

Dacă vă lipsesc unul sau mai mulți dinți, implanturile dentare sunt soluția pentru dumneavoastră. Implanturile dentare sunt un înlocuitor permanent pentru dinții lipsă, iar acestea arată și se simt la fel ca dinții dvs. naturali.

Implanturile dentare se pot pune dupa varsta de 21 ani si sunt cea mai buna solutie. Implanturile dentale pot fi facute inclusiv in timp ce purtati aparat dentar.

Beneficiile care vin o data cu alegerea acestui tip de tratament restaurativ

În această postare pe blog, vom discuta când sunt necesare implanturile dentare și câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le știți înainte de a le obține. De asemenea, vom răspunde la câteva întrebări frecvente despre implanturile dentare. Deci, dacă luați în considerare acest tip de tratament ca opțiune pentru a vă înlocui dinții lipsă, continuați să citiți!

Implanturile sunt necesare doar atunci când dinții naturali lipsesc din varii motive. Implanturile pot fi folosite pentru a înlocui vechea abordare de tip punte, în care un dinte lipsă era conectat la dinții adiacenți (învecinați) care au fost ulterior tratați prin tratament de canal și șlefuiți, deși erau sănătoși.

  • Conservarea osului maxilar și împiedicarea resorbției osoase

Printre beneficiile implantului se numără: eliminarea „sacrificării” dinților vecini, conservarea osului – un os în care nu este prezent niciun dinte se va resorbi câțiva milimetri în fiecare an (lucru care trebuie luat în considerare la elaborarea unui plan de tratament cu implanturi).

Osul își reia funcționarea normală după ce a fost pus implantul dentar și nu mai scade din nou. Un alt beneficiu este curățarea mai simplă a lucrării pe implant decât cea pe punte, ceea ce duce la lipsa mirosurilor neplăcute ca urmare a retenției de alimente sub punte (în cazul punților cu implanturi, medicul recomandă mijloace de igienă eficiente și ușor de utilizat).

  • Costul implantului dentar

Desi poate parea o suma mare, decizia de a insera un implant in locul unui dinte lipsa poate economisi sute sau mii de lei de-a lungul anilor. Gradul mai ridicat de confort și control oferit de un implant dentar depășește, de obicei, alte beneficii, cum ar fi timpul de recuperare mai scurt, o funcție și un aspect mai bun și mai puține vizite la cabinetul stomatologic.

Dacă sunteți în căutarea unui implantolog de calitate în Prahova, nu căutați mai departe de clinica Prodent Dr. Gruia.

Echipa noastră de experți vă așteaptă să vă ajute să obțineți zâmbetul frumos pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Solicitați o programare astăzi și lăsați-ne să vă arătăm ce putem face!

Medicii implantologi din clinica stomatologică Prodent Dr. Gruia, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor temeri înțelese greșit.

Zâmbetul tău este tot ce contează!

Programeaza-te acum la o consultatie !

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Programează-te online
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Powered by
pop up website implant dentar copy