DIGITAL SMILE DESIGN – DSD

Digital Smile Design (DSD) este o tehnologie inovatoare care permite profesioniștilor din domeniul stomatologic să personalizeze tratamentele pentru a crea un zâmbet frumos.

Odată ce designul este finalizat, medicul dentist utilizează apoi materiale și tehnici speciale pentru a crea noul zâmbet și a restabili orice dinți lipsă sau deteriorați. Cu Digital Smile Design, profesioniștii din domeniul stomatologic au capacitatea de a crea un zâmbet cu aspect natural, care este personalizat pentru fiecare pacient.

Ce presupune Digital Smile Design (DSD)?

Digital Smile Design (DSD) este un proces de proiectare și previzualizare a zâmbetului unui pacient folosind cea mai recentă tehnologie, cum ar fi scanări intraorale și fotografii digitale de înaltă calitate.

Cu această tehnologie, stomatologii și ortodonții pot vizualiza noul zâmbet propus înainte ca pacientul chiar să pună piciorul în cabinet. Procesul presupune colectarea înregistrărilor pre-tratament, cum ar fi fotografii ale pacientului, scanări digitale și radiografii. Aceste înregistrări sunt compilate în modele 3D și imagini care pot fi ajustate până la obținerea rezultatului dorit. Odată ce planul de tratament a fost finalizat și convenit, poate începe lucrările dentare reconstructive sau cosmetice ale pacientului.

Designul Digital Smile oferă un rezultat fiabil, previzibil și estetic, care reproduce cu exactitate rezultatul dorit.

Avantajele Digital Smile Design (DSD)

  • Comunicare îmbunătățită între stomatolog și pacient: Un design digital zâmbet permite stomatologilor să ofere tratamente concepute mai eficient pentru nevoile individuale ale fiecărui pacient. Oferind pacientului o previzualizare a modului în care zâmbetul lui va arăta după tratamentul stomatologic, se creează o conversație mai transparentă și mai clară între dentist și pacient.
  • Rezultate mai precise: Un Digital Smile Design (DSD) oferă rezultate mai precise decât în ​​cazul tratamentelor dentare tradiționale. Acest lucru ajută la oferirea unui zâmbet cu aspect mai natural, care este adaptat trăsăturilor faciale unice ale fiecărui individ.
  • Timpi de tratament mai rapid: O procedură de Design Digital Smile (DSD) este mult mai rapidă decât un tratament stomatologic tradițional. Acest lucru ajută la reducerea timpului necesar petrecut pe scaunul dentar și a duratei generale de tratament.
  • Rezultate previzibile: Deoarece procedura Digital Smile Design (DSD) se bazează pe date colectate din imagistica computerizată, ajută la producerea rezultatelor previzibile, asigurându-se că pacientul atinge rezultatele dorite.
  • Îngrijire emoțională îmbunătățită: Un design digital pentru zâmbet permite o abordare mai emoțională și personalizată. Acest lucru ajută la construirea unor relații mai bune dintre pacient și stomatolog, rezultând în general o îngrijire emoțională îmbunătățită.

Servicii Prodent Dr. Gruia

Programează-te la un consult și află care este cea mai bună soluție de tratament pentru tine!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.