Protetică dentară digitală – Same Day Dentistry

Datorită unui flux de lucru complet digital, în Clinicile Digitale ProDent Dr. Gruia realizăm lucrări protetice din materiale de cea mai bună calitate, într-o singură zi. O vizită, mai multe beneficii!

1. Coroane dentare, punți și obturații ceramice (inlays, onlays) în 2 ore, direct în cabinet!

Pentru că dispunem de un laborator intern digital și tehnologii de înaltă generație, putem finaliza cu succes un tratament dentar restaurativ în doar câteva ore.

Procesul este foarte simplu:

  • După ce medicul a realizat consultația, a analizat investigațiile radiologice și realizat tratamentele aferente, realizează o scanare digitală a arcadei dentare – cu un grad sporit de confort, spre deosebire de mulajul clasic.
  • Rezultatul scanării este o amprentă dentară transmisă în format digital către sistemul de frezare CAD/CAM, care prelucrează și modelează materialul ales pentru lucrarea protetică (ceramică, zirconiu) conform amprentei și designului realizate.

Când ai nevoie de un tratament de protetică dentară?

  • Coroane dentare

Coroanele dentare se numără printre cele mai întâlnite tratamente realizate într-o clinică stomatologică. Reprezintă una dintre cele mai estetice intervenții dentare și sunt utilizate fie atunci când dintele a fost afectat de o carie profundă și a necesitat tratament de canal, fie atunci când succedează un tratament cu implant dentar. În ambele cazuri, coroanele dentare asigură rezultate la fel de naturale și estetice.

Prin investițiile în tehnologie realizate de-a lungul timpului, în Clinicile Digitale ProDent Dr. Gruia reușim să asigurăm un raport calitate/preț excelent pentru toți pacienții. Astfel, încercăm să eliminăm orice tip de compromis, atât din punct de vedere al calității, cât și al prețurilor.

  • Fațete dentare

Atunci când lungimea sau culoarea dinților, precum și spațiile interdentare (ex. strungăreața) devin un complex pentru pacienți, aceștia pot apela la tratamentul cu fațete dentare. Fiind un tratament minim invaziv, intervenția este una rapidă, iar rezultatele sunt întotdeauna spectaculoase.

  • Obturații ceramice – inlays/onlays

Obturațile ceramice – inlays/onlays – sunt o variantă mai estetică și mai durabilă a obturației clasice, realizată din compozit. Sunt utilizate în cazul dinților fracturați, discolorați sau care prezintă carii mai extinse. La fel ca în cazul coroanelor dentare, acestea se realizează în laboratorul dentar, după efectuarea scanării intraorale.

Tehnologiile performante care ne ajută să oferim soluții rapide de protetică dentară

  • Radiologie și Tomografie computerizată

Clinicile noastre sunt dotate cu cea mai avansată tehnologie de radiologie și imagistică medicală. Rapid și fără riscuri, pacienții realizează în clinică investigațiile radiologice de care au nevoie.

  • Scannerul intraoral

Una dintre cele mai inovatoare tehnologii din stomatologia digitală este scannerul intraoral – acesta permite scanarea completă a unei arcade dentare în aproximativ 2 minute.
În acest fel, putem elimina utilizarea mulajului clasic, destul de inconfortabil pentru pacient, crescând, în același timp, acuratețea întregului tratament.

  • Sistemul digital CEREC CAD/CAM

Sistemul digital CEREC CAD/CAM ne ajută să realizăm în clinică, rapid, lucrări protetice din materiale rezistente, care asigură rezultate naturale și biocompatibile. Cu ajutorul unei singure amprente digitale, sistemul de frezare CAD/CAM se folosește de tehnologia de ultimă generație pentru a livra rezultate previzibile.
Unitatea de frezare CAD/CAM șlefuiește cu o precizie îmbatabilă lucrarea protetică, în timp ce cuptorul CEREC sinterizează o coroană dentară în aproximativ 15 minute.

Traseul pacientului în clinică

At a dentist with a smile

1. Consultație

2149164348

2. Scanare intraorală pentru amprenta dentară

dinti frumosi

3. Proiectarea digitală 3D a restaurării

pexels cedric fauntleroy 4269700

4. Realizarea lucrării protetice folosind sistemul digital CEREC CAD/CAM

FullSizeRender 3 scaled

5. Verificarea finală și aplicarea restaurării protetice

Clinica stomatologie implantologie bucuresti

Protetică Dentară București

Strada Henri Coandă nr. 31A sector 1
Telefon recepție: 0771.763.640

sYChPxR1 1589627951

Protetică Dentară Câmpina

Bd. Carol I, nr. 64, Bl. 17B, Parter
Telefon recepție: 0787.604.200

Preturi protetică dentară

Coroană metalo-ceramică1000 Ron
Coroană metalo-ceramică/implant1500 Ron
Coroană integral zirconiu1500 Ron
Coroană integral zirconiu/implant1800 Ron
Coroană ceramică pe suport zirconiu1600 Ron
Coroană ceramică pe suport zirconiu/ implant2000 Ron
Coroană integral ceramică frezare computerizată CAD-CAM2000 Ron
Coroană integral ceramică frezare computerizată CAD-CAM/implant2200 Ron
Fațete integral zirconiu1700 Ron
Fațete E-max2000 Ron

Programeaza-te la un consult chiar acum !

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.